huisman warmtetechniek

  1. Home
  2. Particulier
  3. Bedrijf

Bedrijf zakelijk - ga naar particuliere informatie

Een beller is sneller 0599 - 650 123

Recente projecten

Wokrestaurant Musselkanaal

Huisman Warmtetechniek bouwt op uitnodiging van Jan... Meer »

Vrijstaand woonhuis famillie Meijer

 In opdracht van de famillie Meijer in... Meer »

Bedrijf

Huisman Warmtetechniek is gespecialiseerd in verwarming, luchtbehandeling, airconditioning en duurzame energietechnieken. Met circa 30 medewerkers voorzien wij elk jaar ongeveer 400 woningen en vele bedrijfsgebouwen van onze klimaatinstallaties. Naast levering van nieuwe installaties zorgt onze afdeling service en onderhoud voor een betrouwbare after-sales.

Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele instelling, korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid van de medewerkers. Deze instelling spreekt zowel onze klantengroep als medewerkers aan, waardoor we steeds een gezonde groei realiseren.

Kwaliteit en verstand van de nieuwste technieken
We besteden voortdurend aandacht aan kwaliteit, scholing en ontwikkeling van zowel de medewerkers als het bedrijf. Door middel van betrouwbare leveranciers, eigen Research & Development en het volgen van de laatste behoeften uit de markt, zorgen wij ervoor dat wij op de hoogte zijn vaan de nieuwste technieken. Als onze klant vraagt naar de nieuwste technieken op het gebied van duurzame energie, verwarming, ventilatie en airconditioning weet Huisman Warmtetechniek er al het fijne van.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in onze producten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.