huisman warmtetechniek

  1. Home
  2. Particulier
  3. Verwarming
  4. Geiser

Bedrijf zakelijk - ga naar particuliere informatie

Een beller is sneller 0599 - 650 123

Recente projecten

Wokrestaurant Musselkanaal

Huisman Warmtetechniek bouwt op uitnodiging van Jan... Meer »

Vrijstaand woonhuis famillie Meijer

 In opdracht van de famillie Meijer in... Meer »

Geiser

Algemeen

Waar geen combiketel (verwarming en warm water) voor handen is, is het noodzakelijk om een warmwatertoestel te gebruiken. Een van deze mogelijkheden voor warm water is de geiser.

Geisers

Of u nu een geiser zoekt voor uw boot, caravan, appartement of eengezinswoning, bij de merken Vaillant of Nefit vindt u zeker het toestel van uw keuze. Een geiser zorgt voor warm tapwater voor uw keuken en/of douche. Het geeft u warm water wanneer u wilt.

Douche-/badgeiser

Met de douche-/badgeiser bent u altijd verzekerd van warm water om te douchen of uw bad mee vol te laten lopen. De geisers van tegenwoordig zijn zuinig en erg duurzaam. Verder beschikken de nieuwe geisers over een beveiliging, mocht de waakvlam onverhoopt uitgaan. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn voor koolmonoxide vergiftiging. De douche-/badgeiser geeft zo’n 8 liter/minuut van 60 graden Celsius.

Keukengeiser

Met een keukengeiser bent u altijd verzekerd van warm water in uw keuken wanneer u maar wilt. De keukengeiser heeft zo’n 3 liter/minuut van 60 graden Celsius. Bij de merken Vaillant en Nefit vindt u zeker een toestel naar wens.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie of het bezoek van een adviseur? Neem contact met ons op via 0599 – 650 123 of via het online contactformulier