huisman warmtetechniek

  1. Home
  2. Particulier
  3. Verwarming
  4. Sfeerverwarming

Bedrijf zakelijk - ga naar particuliere informatie

Een beller is sneller 0599 - 650 123

Recente projecten

Wokrestaurant Musselkanaal

Huisman Warmtetechniek bouwt op uitnodiging van Jan... Meer »

Vrijstaand woonhuis famillie Meijer

 In opdracht van de famillie Meijer in... Meer »

Sfeerverwarming

Algemeen
Sfeer verhogen in de woonkamer is de nieuwste trend op het gebied van de woninginrichting. 's Avonds gezellig en knus je opwarmen bij de open haard. Alleen het gedoe met hout aanslepen, as uithalen, schoorsteen vegen staat u zo tegen. De mooiste oplossingen zijn te vinden in de nieuwste gashaarden. Gecombineerd met de mooiste schouwen.

Inbouwen
Inbouwen in uw bestaande (hout) openhaard kan ook. De Fire Country heeft alle eigenschappen van een prachtig realistisch houtvuur met het gemak van een gasvuur. Lokale verwarming nodig op een plek waar geen centrale verwarming voorhanden is, maar wel een gasaansluiting? Neem gewoon een gevelkachel. Mooi, energiezuinig en een functionele oplossing.

Meer informatie?
Wilt u graag nadere informatie of een bezoek van onze adviseur, bel ons op 0599 - 650 123 of maak gebruik van ons contactformulier.

Op de volgende sites vindt u een keur aan mogelijkheden. Voor prijzen, graag even bellen of mailen. De gratis “haardenparade” met diverse haarden en prijzen sturen wij u graag per post toe.

http://www.dru.nl
http://www.faber.nl

Vergroot de foto Vergroot de foto