huisman warmtetechniek

  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Bedrijf
  4. Maatschappelijke betrokkenheid

Bedrijf zakelijk - ga naar particuliere informatie

Een beller is sneller 0599 - 650 123

Recente projecten

Wokrestaurant Musselkanaal

Huisman Warmtetechniek bouwt op uitnodiging van Jan... Meer »

Vrijstaand woonhuis famillie Meijer

 In opdracht van de famillie Meijer in... Meer »

Maatschappelijke betrokkenheid

Huisman Warmtetechniek B.V. is een maatschappelijk betrokken installateur in de regio. Vanuit die filosofie ondersteunen wij veel activiteiten op maatschappelijk en op sportgebied. Ook daaruit blijkt het sociale gezicht van Huisman.

TC Gasselternijveen

Huisman Warmtetechniek sponsort sinds enkele jaren ook TC. Gasselternijveen. Tennisclub Gasselternijveen is een lokale tennisclub welke vele toernooien en competities organiseert, maar ook zijn er mogelijkheden tot professionele lessen. De tennisclub kenmerkt zich door gezelligheid en sportiviteit binnen de vereniging.

Kijk ook eens op www.tcgasselternijveen.com.

Jongerencentrum De Kwinne

In het nieuwe jongerencentrum De Kwinne aan de Luxemburglaan in Stadskanaal kan iedereen binnenlopen. De medewerkers en vrijwilligers zorgen voor zo ruim mogelijke openingstijden. De activiteiten in en vanuit De Kwinne gebeuren met en door de jeugd zelf.

Het bouwen van dit complex was dan ook een bijzonder samenwerkingsproject, jeugdcentrum “De Kwinne” is door samenwerking tussen verschillende partners tot stand gekomen.

Op initiatief van welzijnsorganisatie Stichting Welstad, onder wie de verantwoordelijkheid van het jongerencentrum valt, werd een constructie uitgedacht waarbij de gemeente Stadskanaal en Stichting Welstad het bouwbudget beschikbaar stelden.

Woningcorporatie Lefier heeft hierbij de directie over de bouw gevoerd en leerlingen van het Noorderpoortcollege de daadwerkelijke bouw voor hun rekening genomen.

Alle betrokken partijen werden hierbij ondersteund en begeleid door:
• Jan Wind Architecten & Bouwmanagement
• Bouwkundig aannemer Gebr. Benus
• Huisman Warmtetechniek B.V.
• Aalbers Installatietechniek B.V.

FC Groningen

Huisman Warmtetechniek is sponsor van FC Groningen, hierbij is Huisman lid geworden van de Hattrick's Club.

De naam Huisman was tijdens de bouw van het nieuwe Euroborg stadion al een bekende naam op de bouwlocatie. Huisman heeft hier de verwarming, airconditioning en ventilatie verzorgt van de grootkeuken installatie.

Kijk ook eens op www.FCGroningen.nl