huisman warmtetechniek

  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Bedrijf
  4. Van de directie

Bedrijf zakelijk - ga naar particuliere informatie

Een beller is sneller 0599 - 650 123

Recente projecten

Wokrestaurant Musselkanaal

Huisman Warmtetechniek bouwt op uitnodiging van Jan... Meer »

Vrijstaand woonhuis famillie Meijer

 In opdracht van de famillie Meijer in... Meer »

Van de directie

Activiteiten
Huisman Warmtetechniek is met een dertigtal medewerkers inmiddels meer dan vijfentwintig jaar actief. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, uitvoeren, onderhouden en beheren van technische installaties. Hierbij richten wij ons vooral op  de gebieden: verwarming, ventilatie en airconditioning. En is onze specialisatie duurzame energietechnieken, zo hebben wij o.a. PV-panelen, zonneboilersystemen, lucht- en aardwarmtepompen en de meest zuinige cv-toestellen.

Vanuit Stadskanaal levert Huisman Warmtetechniek een bijdrage aan het realiseren van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Deze projecten worden gedaan voor overheidsinstellingen, het bedrijfsleven en particulieren in de noordelijke helft van het land. Daarbij beschikken wij over een 24-uurs onderhouds- en storingsdienst, om u ook in geval van eventuele storingen snel weer een aangenaam klimaat te kunnen bieden.

Kwaliteit
Huisman Warmtetechniek is in het bezit van alle relevante certificaten en erkenningen. Bovendien wordt voortdurend aandacht besteed aan kwaliteit, scholing en ontwikkeling van onze organisatie en haar medewerkers. De door ons gerealiseerde installaties kenmerken zich door een zeer hoge mate van bedrijfszekerheid. Uiteraard worden hierbij de meest moderne technieken toegepast, om zeer energiezuinige installaties te kunnen realiseren.

Ontwikkeling
Het bedrijf werd opgericht in 1986 als een eenmansbedrijf en was toen gevestigd in Wildervank. Van begin af aan hebben wij ons gespecialiseerd in verwarmingstechniek. Na een constante groei vinden er momenteel een dertigtal werknemers een prettige werkkring.

In 1996 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand op het industrieterrein te Stadskanaal. In de loop der jaren hebben wij ons verder in dit vak bekwaamd. Hierdoor zijn wij momenteel in staat de meest uiteenlopende werktuigbouwkundige installaties te realiseren. Zoals centrale verwarmingsinstallaties, airconditioning, ventilatiesystemen en duurzame energietechnieken. 

Energiebesparing en duurzaam

Door onze specialisatie in boven genoemde werktuigbouwkundige installaties, worden wij veel gevraagd voor energiebesparende en duurzame installaties.

Van veel opdrachtgevers hebben wij het vertrouwen om al in ontwerpstadium van een project mee te denken. Door al in een vroeg stadium betrokken te zijn bij een project proberen wij dan met de opdrachtgever, architect, adviseur tot een zo optimaal mogelijke oplossing te komen.

Door onze intensieve contacten met fabrikanten/importeurs blijven wij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo word er door Huisman ook veel geïnvesteerd in eigen Resource & Development, wordt er nauw samengewerkt met hogescholen en universiteiten en wordt er veel tijd besteed masterclasses, seminars en beursbezoeken.

 

Vergroot de foto Vergroot de foto