huisman warmtetechniek

  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Duurzame energie
  4. Vaillant Geotherm Hybride

Bedrijf zakelijk - ga naar particuliere informatie

Een beller is sneller 0599 - 650 123

Recente projecten

Wokrestaurant Musselkanaal

Huisman Warmtetechniek bouwt op uitnodiging van Jan... Meer »

Vrijstaand woonhuis famillie Meijer

 In opdracht van de famillie Meijer in... Meer »

Vaillant Geotherm Hybride

Vergroot de foto

Het geoTHERM hybride systeem is een ruimtebesparend, compact en flexibel systeem dat eenvoudig te installeren is. De warmtepomp en hr-ketel zijn eenvoudig op te hangen dankzij de montagebeugel en zijn voorzien van normale aansluitmaterialen. De luchtunit en warmtepomp kunnen naast elkaar geplaatst worden, maar zijn ook uitermate flexibel uit elkaar te plaatsen tot wel tien meter afstand van elkaar.

Het mooie is dat het hybride systeem past op alle Vaillant hr-ketels jonger dan zes jaar en perfect te combineren is met de ecoTEC plus en classic! 

Duurzame warmte
Het geoTHERM hybride systeem is een voordelig systeem met lage installatiekosten. Het systeem combineert een warmtebrontechniek (bodem of lucht) met een Vaillant hr-ketel. De hr-ketel verwarmt het tapwater en springt bij in geval van piekbelasting. 

De geluidsarme lucht- of bodemgebonden warmtepomp verwarmt de woning. Het systeem wordt aangestuurd via een gebruiksvriendelijke design thermostaat. De optionele 2-temperaturenzonekit zorgt voor zowel een hoog- als een laagtemperatuurzone.

Comfortabel koel
Het geoTHERM hybride systeem zorgt in de zomer voor een aangename lagere temperatuur. De driedimensionale stille compressor in de warmtepomp zorgt dan voor water van lagere temperatuur die via de RVS-warmtewisselaar wordt afgegeven aan de vloerverwarming.

Het grote voordeel ten opzichte van airconditioning is dat bij dit systeem geen losse units in de woonkamer of buiten nodig zijn en er geen luchtbeweging is. De constante lage temperatuur zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Het geoTHERM hybride systeem kan zowel actief (luchtbron) als passief (grondbron) koelen.

Alle intstallateurs van Huisman Warmtetechniek zijn opgeleid en gecertificeerd voor het installeren en het onderhouden van de Vaillant Geotherm Hybride.