huisman warmtetechniek

  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Duurzame energie
  4. Electriciteit opwekken met Zonnepanelen

Bedrijf zakelijk - ga naar particuliere informatie

Een beller is sneller 0599 - 650 123

Recente projecten

Wokrestaurant Musselkanaal

Huisman Warmtetechniek bouwt op uitnodiging van Jan... Meer »

Vrijstaand woonhuis famillie Meijer

 In opdracht van de famillie Meijer in... Meer »

Electriciteit opwekken met Zonnepanelen

Solar Noord

Huisman Warmtetechniek is ook uw specialist als het gaat om zonnepanelen. Onder de handelsnaam Solar Noord is Huisman actief op het gebied van zonnepanelen. Solar Noord is gevestigd aan hetzelfde vertrouwde adres in Stadskanaal. Zonnepanelen hebben vele voordelen, deze voordelen zijn allemaal te vinden op de website van Solar Noord

Met Huisman Warmtetechniek als moederbedrijf kan Solar Noord zelf zonnepanelen importeren, dit heeft ook voordelen voor u: 

  • Dit betekent voordelige zonnepanelen voor u
  • Wij hebben als eerste de hoogste vermogens in huis
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken
  • Door onze verschillende technieken te combineren kunnen wij uw woning all-electric maken
  • Vanuit o.a. Stadskanaal kunnen wij heel Noord-Nederland van zonnepanelen voorzien. 

Zonne-energie kan worden opgewekt uit zonnestraling, deze straling bestaat uit warmte en licht. Wanneer dit door zonnecellen (de zgn. Photo-Voltaische cellen) wordt opgevangen wordt zonnestraling omgezet in duurzame energie.

De werking van zonnepanelen
Zonnecellen zijn opgebouwd uit meerdere lagen. Door absorptie van licht ontstaat er een elektrische spanning in en tussen deze lagen. De elektriciteit opgebracht door een PV-paneel is echter gelijkspanning. Door een omvormer wordt deze gelijkspanning omgezet naar 230 V wisselspanning, hierdoor is het bruikbaar geworden in uw elektriciteitssysteem.

De hoeveelheid energie die een systeem opwekt hangt uiteraard af van de hoeveelheid licht die het ontvangt, echter is het soort paneel dat wordt toegepast minstens zo belangrijk. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Huisman Warmtetechniek en haar klanten hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit op de langere termijn te kunnen garanderen werkt Huisman alleen met leveranciers die een opbrengstgarantie voor hun product afgeven.

Meer informatie?
Interesse in zonnepanelen? Wilt u graag meer informatie of een bezoek van onze adviseur, bel ons op 0599 - 650123 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Vergroot de foto Vergroot de foto