huisman warmtetechniek

  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Projecten
  4. Verwarming
  5. Westerholm Haren

Bedrijf zakelijk - ga naar particuliere informatie

Een beller is sneller 0599 - 650 123

Recente projecten

Wokrestaurant Musselkanaal

Huisman Warmtetechniek bouwt op uitnodiging van Jan... Meer »

Vrijstaand woonhuis famillie Meijer

 In opdracht van de famillie Meijer in... Meer »

Westerholm Haren

Voor Stichting Rikkers-Lubbers (eigenaar van Zorgcentrum Westerholm) heeft Huisman Warmtetechniek in samenwerking met bouwkundig aannemer Plegt-Vos een grote energiebesparing mogen realiseren.

Zorgcentrum Westerholm heeft kreeg vanuit het zorgkantoor de vraag of zij niet versneld wat konden doen aan het terugdringen van de wachtlijsten. Deze vraag, in combinatie met de reeds gewenste renovatie van het huidige gebouw, werd neergelegd bij diverse bouwpartijen. De modulaire bouwvorm van Plegt-Vos werd hier gekozen. Door deze renovatie met nieuwbouw is het pand van reeds 40 jaar oud weer toekomstbestendig.

Daarnaast was er de wens om de energierekening terug te dringen. Dit heeft Huisman Warmtetechniek voor zijn rekening genomen. Door het decentraliseren van de verwarmingsinstallatie en de warmtapwatervoorraad te verkleinen met maar liefst 85% is er een enorme energiebesparing gerealiseerd.

De eerste cijfers zijn reeds binnen en bij Zorgcentrum Westerholm is nu al een besparing te zien van 30% op de gasrekening. De besparingen op elektragebruik kunnen hier nog bij op worden geteld.