huisman warmtetechniek

  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Verwarming
  4. Gasheaters

Bedrijf zakelijk - ga naar particuliere informatie

Een beller is sneller 0599 - 650 123

Recente projecten

Wokrestaurant Musselkanaal

Huisman Warmtetechniek bouwt op uitnodiging van Jan... Meer »

Vrijstaand woonhuis famillie Meijer

 In opdracht van de famillie Meijer in... Meer »

Gasheaters

De gasheater is een uitermate geschikt verwarmingsapparaat voor het verwarmen van ruimtes waar niet al te hoge eisen worden gesteld aan het comfort. Hierbij kunt u denken aan werkplaatsen, opslagruimtes, garages en fabriekshallen. Een gasheater is de goedkoopste manier om een grote ruimte te verwarmen.

Recirculatieventilatoren
Belangrijk wanneer u een gasheater plaatst, is het plaatsen van recirculatieventilatoren. Dit zijn ventilatoren die de warme lucht opnieuw door het gebouw heen waaien. Warme lucht stijgt namelijk op, dus alle warme lucht die uit de gasheater komt, zal na een korte tijd naar boven trekken.

Door het installeren van recirculatieventilatoren, zal deze warme lucht opnieuw naar beneden worden geblazen. Door hiervan gebruik te maken kunt u zo’n 30 % besparen op de gaskosten, doordat de gasheater minder vaak hoeft te verwarmen om het beneden in het gebouw warm genoeg te houden.

Gasheater Mark
De meeste gasheaters die wij aan bedrijven leveren zijn van het merk Mark. Deze gasheaters zijn erg betrouwbaar en eenvoudig in de bediening.

Meer informatie?
Wilt u ook graag nadere informatie of een bezoek van onze adviseur, bel ons op 0599 - 650 123 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Op de site vindt u een keur aan mogelijkheden. Voor prijzen, graag even bellen of mailen.

http://www.mark.nl
http://www.bokmabv.nl