huisman warmtetechniek

  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Verwarming
  4. Prestatieverbetering

Bedrijf zakelijk - ga naar particuliere informatie

Een beller is sneller 0599 - 650 123

Recente projecten

Wokrestaurant Musselkanaal

Huisman Warmtetechniek bouwt op uitnodiging van Jan... Meer »

Vrijstaand woonhuis famillie Meijer

 In opdracht van de famillie Meijer in... Meer »

Prestatieverbetering

Een prestatieverbetering van uw kantoorpersoneel
Werkgevers die het ziekteverzuim in hun bedrijf willen terugdringen, doen er goed aan eerst eens te letten op het kantoorklimaat. Onderzoek van SenterNovem wijst uit dat een kwart van het ziekteverzuim te wijten is aan muffe kantoorlucht.

Overheid en bedrijfsleven zijn jaarlijks 5 miljard euro kwijt aan het slechte kantoorklimaat. Deze kostenpost is niet alleen het gevolg van een hoog ziekteverzuim. Ook de arbeidsproductiviteit daalt als gevolg van muffe lucht in kantoren. SenterNovem is ervan overtuigd dat energiebesparende maatregelen - en een daarmee gepaard gaande verbetering van het kantoorklimaat - een gunstige invloed hebben op de gezondheid van werknemers.

Winst
Werkgevers die twee keer per jaar de vuile filters in luchtverversingsinstallaties vervangen, zouden het ziekteverzuim met 0,6 % zien dalen. De arbeidsproductiviteit zou daarnaast met 3 % kunnen stijgen. Ook het goed afstellen van verwarming, ventilatie en koeling levert 10 tot 30 % winst op voor gezondheid en energieverbruik.

(Bron: www.penoactueel.nl)

Meer informatie
Wilt u ook graag nadere informatie of een bezoek van onze adviseur, bel ons op 0599 - 650 123 of neem contact met ons op via het contactformulier.