huisman warmtetechniek

  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Verwarming
  4. Radiatorenverwarming

Bedrijf zakelijk - ga naar particuliere informatie

Een beller is sneller 0599 - 650 123

Recente projecten

Wokrestaurant Musselkanaal

Huisman Warmtetechniek bouwt op uitnodiging van Jan... Meer »

Vrijstaand woonhuis famillie Meijer

 In opdracht van de famillie Meijer in... Meer »

Radiatorenverwarming

Een supermoderne CV-ketel is een goed beginpunt, maar het comfort in de ruimte wordt bepaald door de warmteverspreider, zijnde vloerverwarming, radiator of convector. 

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor een comfortabele warmte, met deze manier van verwarmen heeft u altijd warme voeten. Meer informatie over vloerverwarming vindt u hier

Radiatoren

De tweede warmteverspreider in een huis zijn de radiatoren, tegenwoordig wordt dit steeds meer een design stuk in een woning. Radiatoren zijn te vinden in veel verschillende soorten en maten. Op de sites hieronder zijn veel verschillende radiatoren te vinden.

Convectoren

Een convector moet een luchtstroming op gang brengen, welke de lucht in de ruimte verwarmt. Voorwaarde is wel dat de watertemperatuur hoog moet zijn om een goede stroming op gang te brengen. Combineren van radiatoren en convectoren in 1 ruimte is mogelijk, maar vraagt om een goed ontwerp en inregeling. Zo niet, dan ontstaan er koude en warme zones in 1 ruimte. Laat dit vooraf door ons controleren.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 - 650 123 of neem contact met ons op via het online contactformulier.

 

Vergroot de foto Vergroot de foto