huisman warmtetechniek

  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Verwarming
  4. Renovatie stookruimte

Bedrijf zakelijk - ga naar particuliere informatie

Een beller is sneller 0599 - 650 123

Recente projecten

Wokrestaurant Musselkanaal

Huisman Warmtetechniek bouwt op uitnodiging van Jan... Meer »

Vrijstaand woonhuis famillie Meijer

 In opdracht van de famillie Meijer in... Meer »

Renovatie stookruimte

Als specialist in verwarmingstechniek is Huisman Warmtetechniek ook vaak betrokken bij de revitalisatie van complete technische ruimtes.

Dit kan onder andere tot stand komen wanneer cv-ketels worden vervangen door zeer zuinige HR-toestellen.

Echter kan Huisman Warmtetechniek ook veel energie besparen door bijvoorbeeld regelkasten, circulatiepompen, isolatie en leidingwerken te optimaliseren en verbeteren.

Door slimmer om te gaan met de energiestromen in een gebouw en door bijvoorbeeld energiezuinige toestellen en pompen toe te passen kunnen er vaak al vele procenten worden bespaard. De investeringen zijn een veel gevallen dan ook al tussen de 2 en 5 jaar terugverdiend.

Vergroot de foto Vergroot de foto
Gemeentehuis Stadskanaal

Voor de Gemeente Stadskanaal heeft Huisman Warmtetechniek de complete technische installatie mogen verduurzamen. Hiervoor zijn onder andere een nieuwe luchtbehandelingskast geplaatst en is de koelinstallatie vernieuwd.

Daarnaast zijn er vele energiebesparingen geboekt door de technische ruimte te optimaliseren. Dit is mogelijk gemaakt door de regelkast aan te vervangen, de verdeling van warmte te verbeteren en de verdeler opnieuw te isoleren.