huisman warmtetechniek

  1. Home
  2. Zakelijk
  3. Verwarming
  4. Vloerverwarming

Bedrijf zakelijk - ga naar particuliere informatie

Een beller is sneller 0599 - 650 123

Recente projecten

Wokrestaurant Musselkanaal

Huisman Warmtetechniek bouwt op uitnodiging van Jan... Meer »

Vrijstaand woonhuis famillie Meijer

 In opdracht van de famillie Meijer in... Meer »

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een manier van warmteverdeling met veel pluspunten. Dankzij een met warm water gevuld buizensysteem dat onzichtbaar in de vloer is verwerkt, wordt de warmte op natuurlijke wijze zeer gelijkmatig verdeeld. De hele vloer is als het ware één groot verwarmingselement. Dit betekent optimaal comfort.

De voordelen van vloerverwarming:

Comfort en energie-/kostenbesparing
Vloerverwarming is bijzonder zuinig met energie. Door de grote behaaglijkheid en de gelijkmatige temperatuursverdeling kan in woonvertrekken de temperatuur 1 à 2 graden lager zijn dan bij andere verwarmingssystemen. Dit betekent een besparing op de energiekosten.
Een vloerverwarmingssysteem is in aanschaf lager dan een CV-intallatie met radiatoren of heaters.

Weinig stofverplaatsing
Door een gelijkmatige temperatuur wordt luchtcirculatie voorkomen. Doordat er niet of nauwelijks luchtcirculatie plaatsvindt ,wordt er ook geen stof verplaatst. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld showrooms, omdat er geen stof over uw producten waait.

Vrijheid van interieurkeuze
Radiatoren ontbreken waardoor u alle vrijheid heeft bij het inrichten van uw interieur. Verder heeft u ook geen hinderlijke leidingen en heaters die in de weg zitten.

Warme vloer
Een warme vloer is ideaal voor beroepen waar veel op of dichtbij de grond gewerkt wordt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een autogarage.

Schone en droge vloer
Wanneer er water op uw vloer komt, bijvoorbeeld in een winkel, tijdens regenachtige dagen, zal de vloer veel sneller opdrogen. Hierdoor blijft de vloer ook schoner.

Beter warmte vasthouden bij open deuren
In ruimtes waar de buitendeur veel of altijd open staat, bijvoorbeeld in winkels en garages, blijft het warmer dan wanneer gebruik gemaakt zou worden van radiatoren.

Materialen

In hoofdzaak passen wij de materialen toe van het merk WTH. Deze keuze maakten wij op basis van de volgende kenmerken:

- Hoogste kwaliteit materialen zoals verdelers, pomp en buismateriaal.
- Uitstekende begeleiding van ontwerp tot montagetekeningen.
- 50 jaar garantie op de vloerverwarmingsbuis
- 10 jaar gevolgschadegarantie
- 2 jaar garantie op overige installatiedelen

De keuze van een vloerverwarmingssysteem is maatwerk. Het gaat om het berekenen van de benodigde capaciteit, watertemperatuur, afmetingen en uitvoering. Wij kunnen berekeningen uitvoeren met onze transmissieberekeningen en selectieprogramma’s.

Meer informatie?
Wilt u ook graag nadere informatie of een bezoek van onze adviseur, bel ons op 0599 - 650 123 of neem contact met ons op via het contactformulier.

http://www.wth.nl